Wat zeggen cliënten ervan?

“Ik had niet gedacht dat het über­haupt mogelijk was om zo terug in de tijd te gaan en al hele­maal niet dat ik dat zou kun­nen. Maar je begeleidde me op zo’n prettige manier dat het als van­zelf leek te gaan. Ik ben eindelijk de dingen te weten gekomen die ik heel mijn leven onbewust heb gemist.”

"Ongelooflijk"

"De regressiesessie is me heel erg goed bevallen. Ik had me bewust niet te veel laten informeren omdat ik het onbevangen wilde aangaan.

Ongelooflijk wat er in beeld komt, terwijl je gewoon bij bewustzijn bent in een relaxte sfeer, met uitzicht op wuivende bomen. Voor mij was het heel verrassend. Er kwam iets uit mijn kindertijd naar voren, wat me bij de sessie duidelijk werd. Ik had het altijd anders gezien. Ineens was het heel logisch voor me. Ook heb ik afscheid van mijn dierbaren kunnen nemen, dit was een emotioneel maar heel mooi moment. Voor mij was het een hele mooie bijzondere ervaring, waarin duidelijkheid en bevestiging naar voren is gekomen, wat mij innerlijke rust geeft, en begrip voor situaties die ik niet begreep. Ik vond het echt een hele bijzonder ervaring, kan het aanraden!

Dank je wel Rob, voor wat je me hebt laten zien....."

"A real eye opening experience"

"Since my 2 sessions with Rob, I have been looking at myself/ my life in a whole new light. He has given me so much insight and I am beginning to trust my own instinct and realize that feelings are just as important or more so than logic. I realized that situations from my youth formed me to the person I am today and no matter how distressing they mat have been, they were live lessons to help me find my puropse....... MY PURPOSE, not what I expected everybody wanted me to be, I thank him for that. He is a real professional."


"Verplicht"

"Geweldig! Ik ben best wat gewend op dit gebied, maar dit was echt heel bijzonder. Regressie zou eigenlijk gewoon verplicht moeten zijn voor iedereen. Dan zou de wereld er een stuk mooier uitzien."

"Een REIS DOOR MEZELF"

"Een beetje verbluft en met een wauw-gevoel (en dikke huilogen) reed ik na de regressiesessie naar huis. Ik had niet echt een beeld van wat ik kon verwachten. Ik had wel een wens: ik wilde van angst naar vrijheid. 

Rob biedt een veilige plek en is een warme, integere en compassievolle man. Ik voelde me meteen vertrouwd. Dat maakte dat ik tijdens een lange sessie een indrukwekkende reis maakte door mijn lijf, leven en verleden. Er kwamen veel emoties los, veel herkenning. Op dat moment wist ik nog niet waar het naartoe ging maar Rob neemt je aan de hand, stelt vragen, laat je met 'eigen ogen’ zien. 

 Voor mij is duidelijker geworden wat bij het verleden hoort en wat bij het heden. Welke dingen in mij verankerd zijn. Ik heb afscheid genomen van een plaaggeest in mijn leven en heb herkend waar echte liefde zit, wie mij nodig hebben in dit leven en wie mij zien en van me houden zoals ik ben."

"VRIJER, ZEKERDER"

"In eerste instantie merkte ik al dat er veel angst weg was. Ik was tevens verbaasd dat er zoveel angst in mij zat. Ik werd me er bewust van dat die angst nu veel minder aanwezig was. Ik voel me vrijer, zekerder. Ik durf meer te zeggen, laat me minder aan de kant zetten. Ik voel me nu veel sterker en ik kan het ook."

"Verhelderend nieuw Perspectief"

“Ja, ik heb de positieve effecten ervan ervaren, denk toch nog vaak aan de sessie terug. Ik vond de ervaring bij jou echt heel mooi. Dus schrijf er graag wat zinnen voor je op. Ik vond het erg verhelderend. Het gaf me een nieuwe kijk op het leven en een ander en nieuw perspectief van waar­uit ik weer andere beslissingen kan gaan nemen. Ik vind je heel professioneel, helder en invoelend. En tegen iedereen die dit over­weegt wil ik zeggen dat er niets engs aan is.”

"Van harte aanbevolen"

"Ik heb uitstekende ervaringen met Rob van Aert. Hij is een uitstekende regressietherapeut die zijn vak goed verstaat. Zijn uitleg is helder, zijn begeleiding zeer goed. Hij heeft een grote kennis van de menselijke psyche en bereikt uitstekende resultaten met zijn sessies. Ik kan hem van harte aanbevelen."

"LEVENSVERANDEREND"

"Een ervaring die mijn leven veranderd heeft !

Bij Rob heb ik een paar regressie-sessies gedaan. Ik begon eigenlijk vooral voor de sensatie, maar elke sessie begint met een serieuze vraagstelling over waar jij aan wilt werken. Je zakt 1,2,3 weg in een trance, maar je weet je bij Rob in vertrouwde handen. Er gebeurt niets onbeheersbaars, je blijft gewoon op de divan liggen, je ogen dicht, je hoort de geluiden van buiten en je deelt met Rob wat je ziet, ruikt of voelt… En telkens komt er een belevenis die bruikbaar aansluit bij de vraagstelling waarmee je begon!"


"Gek eigenlijk"

"Je komt hier met een knoop in je buik binnen en een paar uur later ga je lachend weer naar buiten."


"HeERLIJK EN INDRUKWEKKEND"

"De regressietherapie, die overigens geheel anders verliep dan Rob en ik aanvankelijk verwachtten, was heerlijk en tegelijk heel indrukwekkend, omdat ik 2 uur lang in contact was met mijn ziel, waarvan ik begreep dat dit eigenlijk is die ik in werkelijkheid ben. Ik ervoer mijn ziel als een geweldige zon, zo letterlijk dat het leek alsof er buiten mij een sterke spot op mijn gesloten ogen gericht stond. Toen ik verbaasd eventjes spiekte, vond ik evenwel geen enkele uiterlijke lichtbron en ontwaarde ik achter het raam van de behandel­ruimte een grauwe hemel met motregen. Snel weer terug naar mijn bounty-eiland!! De felle zon en de prachtige lichtende kleuren leken een hoop negativiteit uit mijn systeem te branden en allerlei andere werkjes te verrichten waarover ik in de loop van de komende dagen waarschijnlijk meer duidelijkheid zal krijgen. Ik voel mij zeer geprivilegieerd en dankbaar voor deze sessie! Dankjewel, Rob, voor het mogelijk maken van dit gebeuren!"

"Af van zware depressie"

"Ik ben ontzettend blij dat ik de keus heb gemaakt regressie therapie te gaan volgen bij Rob. Al vanaf kleins af aan liep ik met mentale problemen. o.a. zware depressie’s. De reguliere therapie heeft me niet kunnen helpen, het werd er zelfs alleen maar erger van. Een paar weken geleden ben ik bij Rob geweest voor een eerste sessie en na die sessie was ik al een compleet ander mens. Uiteraard was ik benieuwd of dit goede gevoel langer dan een dag zou duren, en dat is zo! Ik kan weer werken aan mijn eigen bedrijf en heb geen angsten of depressieve gevoelens meer (en dat is een wonder, want die waren er iedere dag zolang ik me kan herinneren).

Ik ga zeker binnenkort naar een 2e sessie om aan andere problemen te werken!"

"Impact"

“Dankjewel voor de hele mooie sessie. Ik had niet gedacht dat een klein voorval uit mijn kindertijd zoveel impact op de rest van mijn leven kon hebben. Ik vond het een hele bijzondere ervaring. Je hebt er echt talent voor.”


"Totaal ander persoon"

“Het is bijna eng!! Een totaal ander persoon!"

(In een sessie over een conflict met een collega werd de lucht geklaard.)


"Afscheid"

“Eindelijk heb ik afscheid kunnen nemen van mijn overleden vader.

Vanaf nu kan ik weer gewoon mijn eigen leven leiden.”

"Voelen in plaats van denken"

"En of ik nog effecten heb ervaren nav de sessie? Zeker!!! Er leeft van alles bij me. Ik heb allerlei emoties de revue zien/voelen passeren in de week die volgde op de sessie. Vooral door het te ‘voelen’ in de trance (ipv ‘bedenken’ of ‘erover te vertellen’ wat ik normaliter doe) kwamen dingen nu anders binnen. Gevoelsniveau werkt ECHT anders! Ik kan in het dagelijks leven dingen toelaten door te voelen maar dat is dan toch op een ander level op de een of andere manier."

"Bevrijding"

... "Verder voel ik een algeheel gevoel wat ik moeilijk in woorden kan vatten……maar een gevoel van bevrijding om meer onbevangen in het leven te staan. Daarmee bedoel ik dat ik mijn oude voelsprieten (mag ik er zijn van jou? / zie jij mij zitten?) meer kan loslaten waardoor ik dichter bij dat bevrijdende gevoel kan komen waarover ik het met je had: zelfrespect/eigenwaarde. Wel voelde ik dat krachtiger in de eerste week na de sessie dan nu. Maar ik was er toen ook bewuster mee bezig dan nu. Het leefde meer dan nu. Ik kan het gevoel wel terug oproepen."

"Geen angst meer"

"Het gaat eigenlijk best goed met mij. Eigenlijk ervaar ik geen angst meer voor brand en vuur. En ook brandweer­auto's, ze komen op mijn werk regelmatig voorbij gereden en dan heb ik daar nu een neutraal gevoel bij. Vroeger voelde ik dat meteen in mijn buik, maar dat heb ik niet meer. Ik kan er ook rustig naar kijken en voel dan niks meer. Dus dat is een hele vooruitgang!

Het controleer-gedrag is echter wat moeilijker los te laten. Dit is door de jaren heen zo'n gewoonte geworden. De eerste avond ging het super. En de dagen daarna eigenlijk ook. Maar we zijn een weekje op vakantie geweest en sinds we weer thuis zijn, val ik weer in herhaling. Dit is iets waar ik nog aan moet werken. Maar verder dus heel tevreden."

"Eindelijk genieten"

“Sorry dat het zo­lang duurde voor ik reageer, maar het gaat zó goed met me dat ik er gewoon geen tijd voor had.

Ik ben einde­lijk voor het eerst van mijn leven ècht aan het genieten en ik heb heel wat in te halen.

Wat heel gek is, is dat ik me eigenlijk niet eens meer kan voor­stellen dat ik dit vroeger allemaal vreselijk vond en niet kon.”


"Vertrouwen"

“Héél bijzonder. Het ging allemaal zo gemakkelijk. En ook door de moeilijke momenten loodste je me feilloos heen. Ik voelde dat ik je op kon vertrouwen.

Deze ervaring zal ik van mijn leven niet meer vergeten. Eindelijk begrijp ik nu waarom ik me al die tijd zo (…) heb gevoeld. Ik voel me echt bevrijd. Heel fijn. Dankjewel.”


"Durf"

“Ik durf het bijna niet te zeggen, maar het lijkt erop dat de sessie gewerkt heeft!”

(Later bleek dat dat ook echt zo was en met blijvend resultaat.)

"BIZARRE ERVARING"

"De regressiesessie is me heel goed bevallen en ik vond de ervaringen tijdens en ook na de sessie heel bijzonder, eigenlijk of er een soort van magie heeft plaatsgevonden en verder is het lastig om dit uit te leggen aan anderen, je moet het echt zelf ervaren. Ik kan het iedereen aanbevelen om een sessie te volgen bij Rob in een vertrouwde setting met deskundige begeleiding."

"Een ander mens"

"De eerste paar dagen was ik ontzettend moe. Zodra ik uit mijn werk kwam, lag ik op de bank of in bed. Nu een aantal weken later, ben ik vol energie. Mijn boosheid is compleet verdwenen, het lijkt of ik minder snel de energie overneem van anderen. Ik voel me verbonden met alles en iedereen en vooral met mijn partner. Die vindt mij een ander mens... Jouw sessie heeft me dus erg goed gedaan."

"SAFE, anywhere in the world"

"This is what I needed, to feel safe in my home and anywhere in this world. You helped me to find that only safe place beyond this world. The place which I had forgotten. I have not felt the need to explore this situation further. So, we let it be at this time. I am grateful for your assistance. You are a wonderful soul. Keep on doing what you are doing. Maybe our paths will cross in the future."

"grote open wond"

"De reden waarom ik regressietherapiesessie heb gedaan is omdat ik me een grote open wond voelde, waarin voortdurend een vinger werd geduwd: ik werd constant getriggerd, op mijn werk, in mijn priveleven en was er wel klaar mee. Ik had veel woede, verdriet, schuldgevoel, onzekerheid.

Voor mij is het een grote eye-opener geweest, in ieder geval voor de onderwerpen die we hebben behandeld. In een sessie wordt hetgeen dat je wilt behandelen uitvergroot en van verschillende kanten bekeken en ervaren. Ook de healing in de sessie ervaar je in uitvergrootte versie. Dit blijf je echt langere tijd heel duidelijk voelen. Na een sessie zijn dingen anders, zal het nooit meer hetzelfde zijn, ook al zijn er bepaalde situaties die zich herhalen, dan nog voelt dat als een napijn en niet meer als het raken van een open wond, het voelt ook alsof je even mag oefenen en kijken, analyseren, je weet immers precies hoe de situatie in elkaar zit. Het voelt alsof er wat “oefening” nodig is om de verandering die er in jou heeft plaatsgevonden te laten manifesteren.

Natuurlijk zijn er nog steeds momenten waarop de gevoelens van woede, verdriet, schuldgevoel, onzekerheid aanwezig zijn. Voor de sessie deed ik er alles aan ze niet te voelen en trokken ze me naar beneden, nu 2 maanden na de eerste sessie laat ik ze er gewoon zijn, maar weet ik dat ik meer ben dan dat. De vrijheid die dit met zich meebrengt is enorm.

Rob is een therapeut die de juiste vragen stelt en die niet opgeeft zolang hij je niet daar heeft gebracht waar je zijn wilt, tenzij je dit zelf aangeeft. Dit kan pijnlijk zijn en veel weerstand geven, maar voor de sessie in te gaan, maak jij in 1 zin duidelijk wat je met de sessie wilt bereiken. Hij voelt goed aan waar je naar toe wilt, weet als geen ander de symboliek van het onderbewuste te vertalen, en weet je van hieruit zeer goed te begeleiden om de ontdekkingsreis te kunnen ervaren. Rob ervaar ik als vriendelijk, gemoedelijk, rustig, begripvol, attent, doelgericht en zeer geduldig.

Ik zou iedereen die last heeft van een bepaalde onrust kunnen aanraden een sessie of meerdere sessies te doen, en zou zeker Rob aanraden."

"HeLEND"

"Ik heb de sessie als intensief ervaren, ik heb hard gewerkt. Dat was nodig om diep te komen in mijn zijn en in deze sessie gebeurde dat. De setting in de praktijk in Breda was voor mij veilig en rustig. Rob is een integere professionele therapeut die zijn tijd nam voor mij en die op de juiste momenten het proces de goede kant op hielp. De effecten zijn bijzonder, deze therapie werkt helend. Ik kijk vooruit en de mist is verdwenen."


"HERNIEUWDE ENERGIE"

"Een sessie bij Rob is als een operatie zonder verdoving, zonder lichamelijke pijn en met onmiddellijke genezing. Het thema waarvoor ik kwam, was kwaadheid. De situaties die daarbij hoorden, waren heel pijnlijk. Ondanks dat, ontstond er geen zware sfeer. Want Rob luisterde invoelend en betrokken, met soms een beetje humor, en zeker zonder oordeel. Dat gaf mij veel vertrouwen in de behandeling. Ik ben dan ook weggegaan met echt hernieuwde energie, en met zo’n fijn en mild gevoel! Al dagenlang."


"BIJ DE KERN AANBELAND"

“Eindelijk, eindelijk, eindelijk ben ik bij de kern aanbeland!"

"Dat was mijn reactie! Na een periode van 3 jaar via allerlei hulpverleners kwam ik in regressietherapie bij de oorzaak van mijn probleem en daarmee ook bij de oplossing! Mijn diepe gevoel van niet goed zijn, mislukt, waardeloos (wat ik mijn hele leven al had) was na de tweede sessie opgelost. Weg! Alsof het nooit bestaan heeft. Fantastisch! Met blijvend resultaat.

Het is een ervaring die ik iedereen gun. Los van de grote effecten heeft het ook allerlei kleine ‘bijwerkingen’ die je leven verrijken! Je wordt meer jezelf, overbodige ballast raak je kwijt. Ik sta regelmatig versteld van mezelf!

Rob is een fijne, rustige man. Hij straalt vertrouwen uit. Hij stelde mij op mijn gemak waardoor er een fijne samenwerking ontstond. Ik voelde me vrij om me te uiten.

De sessies die ik gehad heb vanaf januari hebben mij zulke mooie dingen gebracht dat ik zeg: “Ik heb een leven van vóór 2015 en een leven van ná januari 2018."

"DICHTER BIJ MEZELF"

"Mijn regressie sessie bij Rob heeft mij dichter bij mijzelf gebracht. Rob neemt de tijd om je op een heldere manier de opzet en verloop van de sessie te beschrijven. Dit hielp mij om mijzelf te ontspannen en gaf mij vertrouwen in het proces en Rob zelf. De therapieruimte is open en helder. De begeleiding van Rob tijdens de sessie ondersteunde mij in mijn proces zelfs op momenten dat er niet werd gesproken. Ik ervaarde dat als een ondersteunende energie in mijn eigen proces. Ook de nabespreking na de sessie gaf mij extra inzicht en wederom nam Rob hier ruim de tijd voor. Inmiddels 3 weken na de sessie voel ik dat het effect van de sessie nog steeds actief is. Ik voel me levendiger en leef meer in het moment waardoor ik ook meer bewust geniet en mijzelf minder zorgen maak. Rob, bedankt voor deze ervaring en je begeleiding. Ik raad het eenieder aan."


"VEILIGE CONDITIES"

"Dit was de tweede regressie sessie. Ervaar Rob als deskundig therapeut die rustig, helder van geest, veilige condities creëert om naar onbewuste onverwerkte delen te gaan. Ik ervaar dat ik door het bewust worden en het onder begeleiding losmaken van allerlei oneigenlijke ‘oude’ identificaties met anderen er een emotionele bevrijding vrij komt. Dat is me heel veel waard."


"OPGELUCHT"

"Rob heeft een vriendelijke en rustige uitstraling. Je voelt je snel op je gemak. Ik vind mezelf introvert, maar door zijn geduldige benadering zag hij kans om mij mijn weggestopte verdriet te laten verwerken. Ik voelde mij daarna opgelucht en heb meer energie gekregen."


"Een soort lichtheid"

"De eerste ervaringen na de sessie met jou zijn goed. Ik heb wel veel geslapen in eerste instantie. Daarna een soort van verlichte ervaring en beleving van de wereld om me heen. Ook voel ik een soort lichtheid en mildheid in reacties naar de mensen om me heen. Vriendelijkheid, nieuwsgierigheid en begrip voeren de boventoon. De oranje energie lijkt te zijn begonnen met werken...."


"Verhelderend en inzicht"

“Verhelderend en inzicht” zijn treffende woorden om een regressie bij Rob te omschrijven. Je wordt op een rustige manier ontvangen, en met de sympathieke Rob voelt het al snel vertrouwd.

Het is toch best spannend zo’n regressie, maar mocht je nerveus zijn dan is dit zo over want hier ben je echt in veilige handen. Rustig maar ook doelgericht vindt het intakegesprek plaats waarbij je verwachting en wens wordt geïnventariseerd. Na dit gesprek voelde het voor mij al zo goed dat ik met zeer veel vertrouwen de regressie in ging. Het was een heel wonderlijke regressie waarbij ik vakkundig naar mijn zielengroep werd geleid. De regressie heeft me erg veel opgeleverd; om een paar dingen te noemen… rust, inzicht in mezelf en in anderen, en herkenning van zielsverwantschap. Heel waardevol, dus als je op zoek bent naar antwoorden en een regressie overweegt dan zou ik je Rob echt aanbevelen je bent bij hem in zeer kundige handen. Ik vind het beslist een aanrader."

"relieving my subconscious"

"Without particular prior knowledge of regression therapy, it's process or practitioners, the description on Rob's website described something that resonated with me, as I am having a lot of restrictive feelings and emotions, seemingly holding me back from starting or completing tasks and projects.

Some things were brought forward for me, and I was able to shed some 'weight' from the burden of these things, relieving my subconscious from particualr things and allowing me to realise they were affecting the things I have been trying to focus on. I can see now that there are perhaps more areas that this form of therapy will be helpful to me in the future also."


"INZICHTEN"

"Ik heb de sessie als meerwaarde ervaren. Rob komt over als rust en alles is oké zo als het nu is. De sessie wordt op een prettige manier begeleid en geeft mij inzichten."


"Vijf maanden later nog steeds geen extreme vermoeidheid meer"

"Ik bezocht Rob vanwege extreme pieken en dalen in mijn energie zonder enige medische reden.

Ik had vooraf de ervaringen van andere mensen gelezen op de site. Hier stond dat je 1, 2, 3 in trance zou raken. In mijn geval voelde dit meer als een gevecht. Ik kon me er niet aan over geven. De opname terugluisterend besef ik dat ik al geruime tijd in trance was. Trance is dus niet iets zweverigs maar gewoon een hoger bewustzijn. Je hoort nog steeds omgevingsgeluiden en je ligt of zit nog heel bewust op de sofa.

De begeleiding van Rob is zeer professioneel. Ik heb geen oordeel ervaren over mijn toch wel bijzondere belevingen en emoties wat het gemakkelijker maakt om ze te beleven. Hij werkt stapsgewijs een programma af en zorgt dat de emoties en ervaringen verwerkt /afgewerkt worden.

Ruim 5 maanden later heb ik nog steeds geen extreme vermoeidheid ervaren. De pieken zijn gelukkig gebleven.

Kortom een bijzondere en positieve ervaring!

Rob, bedankt voor deze mooie ervaring en tot ziens."

"Bijzondere ervaring"

“Ik vond het een bijzondere ervaring om onder jouw deskundige begeleiding te speuren in mijn onder­bewuste.

Jouw rustige een aandachtige aanwezigheid zorgde ervoor dat ik me direct op mijn gemak voelde.

Ik ervoer het als prettig dat we voor aanvang van de regressie een inleidend gesprekje hadden om de vraag­stelling en het doel helder te krijgen en dat ik uitleg kreeg over wat ik kon verwachten.

Het doel van de regressie sessie is wat mij betreft behaald. Ik heb nu helder voor ogen waar mijn angstig gevoel voor messen vandaan komt. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik dat gevoel niet meer heb als ik nu een mes zie.”


"Zeker vooruitgang"

“Ik heb dank­zij de sessies zeker vooruit­gang geboekt. Ik heb sinds sessie 1 minder stress in mijn lijf en heb hele­maal geen last meer van over­matig trans­pireren bij stress­situaties. Hier had ik sinds 6 jaar last van.

Verder heb ik door mijn ongeluk her te beleven meer rust in mijn lijf. Ik word ook sinds sessie 2 helderder wakker. Verder sta ik meer in het nu dan de afgelopen 6 jaar. Ik heb geleerd me meer af te sluiten (voor negativiteit). Dit heb ik aan het eind van een van de sessies geleerd en dit trucje pas ik nu bijna dagelijks toe.

Tijdens mijn werk merk ik dat ik minder geïrriteerd ben en sterker in mijn schoenen sta. Verder heb ik op mijn werk en thuis minder last van harde geluiden. Boven­dien is mijn korte termijn geheugen weer beter geworden. Ik ben heel blij dat ik de sessies gedaan heb.”


EERLIJK IS BRAAF

Heel af en toe heeft een sessie (schijnbaar geen enkel effect. Als ik (Rob van Aert) die inventariseer, is dat aantal ongeveer 1%. Voor de volledigheid ook zo'n reactie:

"Voor mijn gevoel is er niks gebeurd en heeft er geen verandering plaatsgevonden. Dus ik weet niet zo goed wat nu wijsheid is. Ik hoor graag jouw mening."

Soms heeft een bepaald probleem of een ziekte ook een bedoeling. En kan dat pas worden opgelost, als het ook iets heeft opgeleverd, bijvoorbeeld een inzicht of een levensles. En lang niet alles is in één sessie op te lossen. Regressietherapie werkt heel snel, maar sommige zaken vergen gewoon tijd.

"PUZZELSTUKJES OP ZIJN PLAATS"

"Ik denk dat je een deur hebt geopend waarmee ik verder kan. Ik heb tijdens de sessie wel gevoeld dat er puzzelstukjes op zijn plaats zijn gevallen en merk dat ik wel rustiger ben. Ik heb tijdens de sessie ook gevoeld dat ik er spanning uit heb kunnen gooien en dat ik nu meer begrijp en weet waardoor het komt en hoe het werkt. Wat ik ook heb geleerd is dat door jouw manier van vragen stellen ik zelf de antwoorden ga geven en niet de therapeut die jou vertelt hoe jij denken moet. Ik wil je zeggen dat ik erg tevreden ben. Dank je wel Rob"

"Wondermooi"

"Wondermooi, in weinig woorden of emoties valt uit te leggen wat regressietherapie met je doet. Het zorgt voor inzichten in je leven en het zorgt dat je naar jezelf durft en kan kijken! Niet alleen de regressie betekent en doet veel met een mens, ook Rob met zijn warme persoonlijkheid en zachte humor weet je fantastisch op weg te helpen. Mensen denken vaak dat ze geen problemen hebben of deze zelf kunnen oplossen, of dat alles goed loopt in hun leven. De regressie leert je dat het best oké is als er bepaalde zaken niet lopen, de regressie helpt je voor jezelf een beter leven te creëren, daar ben ik zeker van!!!"

"Kristalhelder bewustzijn"

"Met name het 'kristalheldere' bewustzijn zoals ik dat ervaarde tijdens de sessie vond ik heel bijzonder! Als ik kort samenvat wat het met me gedaan heeft kan ik dat het beste omschrijven als een duidelijk gevoel van innerlijke rust en een 'opgeruimd' gevoel zoals ik dat nooit eerder heb ervaren. Ik slaap vanaf dat moment ontzettend rustig en word elke dag rustig en ontspannen wakker en voel me overdag rustig, stabiel en energiek tegelijkertijd. Ook is het voor mij nu overduidelijk bevestigd (wat ik al dacht :) dat ik sinds de sessie zeker weet dat ik nooit ADHD heb gehad!"

"POSITIEF VERBAASD"

"Ik als redelijke rationele man heb me positief verbaasd van de reis die ik tijdens mijn sessie heb gemaakt en waarin Rob mij heeft begeleid. Rob is een professionele man met een innemende persoonlijkheid waarbij het niet moeilijk is je over te geven aan de trance. De sessie op zich heeft mij inzicht gegeven in mijn verleden en vanuit dit verleden handvatten gegeven voor het heden en de toekomst. Om nu anders met zaken om te gaan die in mijn gevoelsleven niet kloppen. Ik denk dus heel positief terug aan deze therapie en Rob en kan beide voor iedereen die twijfelt aanbevelen."

"ONBEGRIJPELIJK"

"Hoe het werkt, daar begrijp ik niks van, maar ik voel me er heel goed bij."


"PRETTIG BIZAR!"

(reactie direct na de sessie)


"VEILIg"

"Vanaf het 1e moment tijdens de regressiesessie voelde ik mij veilig. Rob is een uiterst betrokken, integer en deskundig therapeut en weet direct een vertrouwde setting te realiseren. Het is onvoorstelbaar dat je bij bewustzijn zelf je leven doorloopt en aangeeft waar belangrijke momenten/blokkades zitten. Bij deze reis helpt Rob op een professionele en prettige manier en weet de juiste vragen te stellen om tot de kern te komen. Bijzonder om te ervaren dat overtuigingen van heel vroeger zoveel invloed hebben op het hier en nu en mooi hoe Rob deze ervaring in je lichaam weet te integreren zodat de blokkade wordt opgeheven. Rob heeft veel kennis van het menselijk lichaam, is doortastend en voelt haarfijn aan wat nodig is om je te laten herstellen. Als hij tijdens zijn sessies aanvoelt dat er iets meer tijd nodig is dan de ingeplande tijd, zal hij deze tijd inruimen zodat er een goede afronding plaatsvindt en je gegarandeerd het maximale profijt van de therapie hebt. Inmiddels 2 sessies gehad en direct het succesvolle resultaat gevoeld, bij een nieuwe afspraak is het altijd plezierig dat het op korte termijn ingepland kan worden."

Uw EIGEN ervaring hier...

Ervaringen van cliënten worden hier uitsluitend geplaatst met nadrukkelijke toestemming vooraf. Een veelgehoorde reactie is dat het heel moeilijk is om onder woorden te brengen wat er precies gebeurt tijdens een regressiesessie.

Volg regressietherapie via Facebook.

Houd contact via LinkedIn.

Geef uw ervaringen door aan Genees-je-wijzer.

Schrijf een recensie voor Google.

Geef uw reactie voor deze pagina.