Zielsregressie

Een van de mooiste vormen van regressietherapie is een zielsregressie: in trance terugkeren naar de oorsprong van de ziel. Het resultaat is overzicht, inzicht en verbondenheid met de wezenlijke kern.

Regressie naar de ziel is progressie van de ziel

In een zielsregressie gaat u in een hele diepe trance terug naar de oorsprong van uw ziel. In tegenstelling tot 'gewone' regressiesessies wordt hiervoor wel hypnose gebruikt. In geleidelijke stappen maken we een reis terug in de tijd. We halen positieve ervaringen op uit de vroege jeugd, gaan even naar het verblijf in de baarmoeder en dan naar... daarvoor. We volgen de ziel naar de 'plaats' waar deze verblijft tussen geïncarneerde levens in. Een betere benaming voor deze 'plaats' is: dimensie . Dit tussenbestaan heet in het Tibetaans boeddhisme bardo. Letterlijk betekent dat 'tussen twee'. Daar verblijft de ziel tussen levens in.

De ervaringen in dit soort sessies zijn vergelijkbaar met bijna-dood-ervaringen (BDE). Tijdens een BDE begint de ziel zijn reis daar naartoe, maar keert hij terug naar de aarde. In een zielsregressiesessie ervaart u persoonlijk wat er dan gebeurt. Zo'n sessie duurt meestal tussen 3 en 5 uur. Daarin is het mogelijk uw gidsen te onmoeten, thema's te ontdekken in dit leven en tussen vorige levens, talenten ontdekken en ophalen, zielsverwanten of soul mates ontmoeten en nog veel meer. Deze ervaring is voor veel mensen indrukwekkend en kan het leven en uw kijk daarop blijvend veranderen.

Belangrijk is om na zo'n sessie tijd te reserveren om de inzichten en ervaringen te laten bezinken. Een zielsregressiesessie kan antwoorden geven op levensvragen en de kwaliteit van leven verbeteren. Uw kijk op de wereld kan in sterke mate daardoor veranderen, en ook mensen en uw relaties met hen kunnen veel beter te begrijpen zijn.

Voorafgaand aan een zielsregressiesessie is het nodig om een 'gewone' regressiesessie te hebben ondergaan. Het doel daarvan is vast te stellen hoe u reageert op trance, of u voldoende trancediepte kunt bereiken en vasthouden. Om ten volle van een zielsregressiesessie te kunnen genieten is aan te bevelen eerst mogelijke problemen en blokkades op te ruimen, zodat het mogelijk is om in deze sessie vooral het zielenbestaan te ervaren.

Een zielsregressiesessie duurt over het algemeen tussen 3 en 5 uur en kost € 240,-. Van deze sessie wordt een geluidsopname gemaakt die op verzoek wordt toegestuurd. Dit is een cadeautje voor uzelf. Dat heeft u toch wel verdiend...

Bel voor meer informatie en persoonlijke uitleg.